TEHETSÉGEK FÓRUMA

Go down

TEHETSÉGEK FÓRUMA

Témanyitás by Admin on Szomb. Jan. 07, 2017 11:44 pm

TEHETSÉGEK FÓRUMA

Ez itt a szülők, felkészítő tanárok, intézmények fóruma.

Keressük együtt a tehetséges gyermekeink számára a legmegfelelőbb utat ahhoz, hogy sikeres, boldog életet éljenek a kivételes ajándékukkal, a TEHETSÉGÜKKEL. Örömmel vesszük a jószándékú, segítő, építő jellegű hozzászólásokat a fórumon.

Várjuk a zenetanárok, énektanárok, tánctanárok, mozgásművészeti okatók, intézmények hozzászólását akik szívesen foglalkoznak tehetséges gyermekekkel egyéni és csoportos keretek között.

Várjuk a szülők, tanárok hozzászólását akiknek gyermekei különleges képességgel bírnak zenében vagy tánc- és mozgásművészetben.

Adjunk egymásnak tanácsot, hogy hol lehet gyermekünket taníttatni és milyen módszerrel? Mikor érdemes elkezdeni a fejlesztését és milyen ütemben? Hova tovább és kivel? Osszuk meg a tapaszalatainkat, és segítsük egymást ezen a rögös úton, ha már ilyen szép ajándékot kaptunk az élettől: egy rendkívül ügyes, tehetséges kisembert.

A fórumon helyt kapnak a területi, országos és nemzetközi versenyekről szóló információk is. Kérjük a fórumozóktól a friss információkat a helyszínekről és időpontokról, hogy minnél többen kapjanak lehetőséget a megmérettetéseken való részvételre is.

A gyermekek számára kiírt pályázatokról szintén gyűjtünk információkat a fórumon. Előre is köszönünk minden segítő közreműködést a fórum naprakész működéséhez.

avatar
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 10
Join date : 2017. Jan. 07.

Felhasználó profiljának megtekintése http://tehetseg.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.